TQ5-Changelogs

Systemuppdatering Oktober 2020

TQ5

Fordonskontroll

• Uppdatering av distans sedan senaste service, oavsett om det det var en km eller kalender service.

Säkerhet

• Platsövervakning & Säker Hemkomst – Information text finns nu tillgänglig som förklarar hur dessa funktioner sätts upp.
  • Platsövervakning – Förenkling av uppsättning.
    • Som kund behöver man numera inte längre välja om man vill ha larm för inpassering/utpassering eller båda, utan larm kommer ges för båda.
  • Uppföljning av larm från Platsövervakning & Säker Hemkomst.
    • All uppföljning av larm sker från modulen Säkerhet och kan inte längre göras från modulen Administration.

Arbetsledning

• Möjlighet att kunna editera ett fordon från modulen Arbetsledning.
    • Genom att vänsterklicka på fordonet som ska uppdateras, så dyker en dialogruta upp man knappen Ändra.
  • Karta
    • Tidpunkt för senaste position, syns numera i rutan för respektive fordon.

Min Bil

• Möjligheten att godkänna del av månad är nu bara möjligt vid bilbyte eller flytt av enhet.

Rättningar av fel

• Körjournal – Problemet med data från tidigare bilar är nu åtgärdat.
  • Förare ID – Problemet att det inte fanns någon data under tabben Resor utan förare är nu åtgärdat.
  • Min Bil – Problemet med att resor inte ritades upp kartvyn är nu åtgärdat.