service-och-underhåll

Systemuppdatering November 2021

Generellt

• Startsidan – Vi har tagit bort informationen om totalt antal användare & fordon i modulinfo.

Administration

• Det går nu att välja standardkolumner i Hantera körjournal.

Min bil

• Vi visar nu totalt antal privata och tjänsteresor.

Hantera körjournal

• Översikt
    • 2 nya kolumner
      • Antalet resor privat
      • Antalet resor i tjänst
  • Vi visar nu ENDAST bilar som användaren har tillgång till.
    Om användaren har ett eget fordon så syns INTE den bilen i Hantera körjournal, utan den syns i Min bil.

Buggar

Flera små buggar är fixade i den här uppdateringen som ökar kvaltétskänslan.

Bland annat:

• Min bil
    • Redigering och godkännande av privat resa fick en pop-up för att syfte måste fyllas i.
  • Körbeteende
    • Resor utanför arbetstid – Filtret fungerade inte och visade en del resor som inte skulle vara med

APP

Min bil

• Vi visar nu totalt antal privata och tjänsteresor.

Buggar

Flera små buggar är fixade i den här uppdateringen som ökar kvaltétskänslan.

Bland annat:

• Min bil
    • En del användare blev utloggad från sin bil utan anledning.
    • Slå ihop fler än 2 resor.