pasted image 0 (1)

Systemuppdatering November 2020

Webb

Ekonomi och Miljö

• Kolumn för trängselskatt och infrastrukturavgift saknades i exporten

Säkerhet

• Körning utanför tidsfilter
    • Användare har nu möjlighet att spara olika uppsatta tidsfilter
    • Tre nya knappar är tillagda för att supporta denna funktion.
      • Spara tidsfilter
      • Välja sparat tidsfilter
      • Återgå till ursprungligt tidsfilter

Rättningar av fel

• Arbetsledning – Resehistorik – Resan för valt fordon ritades inte alltid upp korrekt
  • Administration – Fordon – Var inte alltid möjligt att massredigera
  • Företagsplatser / Geofences – Var inte alltid möjligt att redigera dessa
  • Arbetsledning – Positionshistorik – Ändringar av tidsfilter slog inte alltid igenom

APP

Utlägg

• Nu möjligt att även attestera kilometerersättning även från App’n.