flera-bilar

Systemuppdatering Januari 2022

Generellt

• Prestandaförbättringar

Hantera körjournal

• Nu visar vi användarens egna bil i hantera körjournal igen.
    • Man kan inte attestera eller godkänna sin egna bil från hantera körjournal.
  • Mätarställningskalibrering
    • Löser problemet med att det ibland kunde var en skillnad mellan utgående mätarställning den sista i månaden och ingående den första i månaden därefter.

Spåra och leda

• Numera visar vi både registreringsnummer och namn om ett fordon har bägge fälten ifyllda:

Förar-ID

• Det är numera möjligt att tilldela samma förare till flera resor samtidigt

Buggar

Flera små buggar är fixade i den här uppdateringen som ökar kvaltétskänslan.

Bland annat:

• Hantera körjournal
    • Förbättrat stöd för större exporter
    • Visa korrekt mätarställning för fordon med hög integritet spåslaget.
  • Min bil
    • Nu är det möjligt att godkänna sina resor även om det finns resor utan förare eller att ett enhetsbyte har skett.
  • Mina resor
    • Nu visar vi decimaler i exporten.

APP

Generellt

• Ny snabbmenyknapp där du lätt navigerar till de mest använda funktionerna. Denna snabbmeny kommer att förbättras mer i kommande uppdateringar.
  • Förenklat installationsflödet av enheter. Nu kan du enkelt installera en enhet genom att trycka på snabbmenynknappen och välja Installera enhet.

Min bil

• Ny funktion för att korrigera distans som saknas efter att enheten varit frånkopplad
  • Förbättrade notifieringar när en enhet blir frånkopplad och inkopplad igen.

Buggar

Flera små buggar är fixade i den här uppdateringen som ökar kvaltétskänslan.

Bland annat:

• Mina resor
    • Vissa användare kunde inte slå ihop två resor
  • Min bil
    • CarPay användare kan nu göra fordonsbyten i appen.
    • Numera kan man slå ihop en delad resa med andra resor.
  • Hantera körjournal
    • Nu visar vi även resor som pågår över två dygn
    • Nu visar vi även det gamla fordonet efter att man har gjort ett fordonsbyte
  • Arbetsorder
    • Nu kan vi addera en ny rad i arbetsorder