INFOBRIC_0039 1

Systemuppdatering December 2021

Generellt

• Aktivering av konto (Injudningsmail)
    • Arbetstitel och telefonnummer är inte längre obligatoriskt att fylla i.

Administration

• Project administration – Be able to add projects if the organisation has access to Project Management
  • Projektadministration – Nu kan man lägga till projekt om organisationen har tillgång till Projektfunktionen.

Hantera körjournal

• Man kan nu exportera större rapporter utan begränsning.

Service och underhåll

• Fordonsregister
    • Förbättringar i arbetsflödet – konfigurering, bokning och rapportering ingår i dessa förbättringar.

Buggar

Flera små buggar är fixade i den här uppdateringen som ökar kvaltétskänslan.

Bland annat:

• Inloggningssidan (SSO – ex. Microsoft)
    • Man behöver inte längre klicka 2 gånger för att kunna logga in.
    • Det går inte längre att ändra lösenord på konton som använder sig av SSO.
  • Hantera körjournal
    • Summeringen av mätarställningskolumnen fungerar som den ska nu.
    • Nu visar vi nuvarande stopptiden på den senaste resan.
  • Administration
    • Nu kan man söka på enheter i det globala sökfiltret:
  • Nu visas organisationens namn istället för organisationsnummer.
  • Uthyrning
    • Nu kan man ställa in uthyrningsställen.

APP

Min bil

• Nu kan man installera enheter på gamla fordon

(Fordon som tidigare haft en annan körjournalsenhet)

• Man kan nu godkänna/ångra godkännande på en pågående resa.