pasted image 0 (1)

Systemuppdatering Augusti 2021

Ease Fleet – Web

Allmänt

• Modulen Min Bil är inte längre synlig i vår portal på webben om man inte är satt som förare på en bil.

Administration

• Nu är det möjligt att lägga till en kolumn så man kan se vilken underorganisation en användare tillhör.
  • Under användare kan man nu lägga till så att användarens ID-tagg visas.

Min Körjournal

• Nu är det möjligt att lägga till en kolumn så man kan se vilken underorganisation en användare tillhör.

Spåra och leda

• Nu kan man se batterinivån på våra Assets- & Verktygsenheter.

Problem som är åtgärdade

• Hantera Körjournal
    • Nu visas mätarställning för en viss månad, även om inga resor är gjorda under den månaden.
    • Nu visar systemet samma distans i Hantera Körjournal som Produktionsanalys.
  • Spåra och leda
    • Nu visar systemet samma mätarställning i Spåra och Lead och Min Bil
  • Förar-ID
    • Nu fungera det globala sökfältet även för modulen Förar-ID
  • Service och Underhåll
    • Felet som kunde uppstå när man laddade upp ett dokument i samband med att en användare rapporterade som service är nu åtgärdat

Ease Fleet – APP

Allmänt

• Användare kommer nu få information om att det finnas en uppdaterad version av vår App.