Hur godkänner jag min körjournal & varför ska jag godkänna min körjournal.

Den första varje månad kan du godkänna din föregående månads körjournal. Du kan godkänna din körjournal i både app & webb.

Hur godkänner jag min körjournal i appen?

Logga in i appen TelliQ Fleet, öppna modulen min bil. om du har en Iphone klickar du på körjournal, om du har en Android klickar du på resor. Du kommer nu se en orange ruta längst ner på sidan där det står Godkänn föregående period. Klicka på Godkänn föregående period därefter kommer det upp en ny ruta med en sammanställning av din körjournal. Klicka på Godkänn period & lås alla resor

Hur godkänner jag min körjournal på webben?

Logga in på Telliq.com. Öppna modulen Körjournal och dubbelklicka på ditt Registreringsnummer. Högst upp i högra hörnet ser du en Godkänn körjournal.

Klicka på Godkänn körjournal och din körjournal är nu Godkänd.

Varför ska jag godkänna min körjournal?

Det finns flera olika anledningar varför man skall godkänna sin körjournal. Vi listar några av anledningarna nedan.

• Ni använder en tredje part så som Autoplan eller Carpay där vi skickar in körda kilometer efter ni har godkänt eran månad.
  • Er ekonomi avdelning får det lättare att kunna se vilka som är färdiga att bearbetas eller inte.
  • Detta är även något som är bra när man kalibrerar sin mätarställning då den kalibrerar resor bakåt i tiden tills senast godkända månad.
  • Om du kör en förmånsbil så kan inte din admin / ekonomi avdlening se hur långt du har kört privat i KM fören du har godkänd månaden.

Senaste uppdateringen 2020-06-30

2020-06-25 628 Victor Hirvelä  App, Webb
Totalt 6 Röster: