Fordonsbyte & Enhetsbyte

Varför ska jag göra ett fordonsbyte?

Om du bara ändrar registreringsnummer i systemet så kommer alla historiska resor även bli ändrade och då kommer du inte att ha en korrekt körjournal på din förra bil.

Vad ska jag göra om jag byter bil eller om jag har fått en utbytesenhet?

Öppna appen TelliQ Fleet och klicka på modulen ”Min Bil”. Uppe till vänster kommer du se tre stycken sträck, detta är en meny som du skall klicka på.
Här hittar du både ”Installera enheten i ny bil” samt ”Byt ut trasig enhet” så välj valet du vill göra.

Steg-för-steg

Efter du har gjort stegen i första stycket och valt om det är just ett fordonsbyte eller ett utbyte av enhet så kommer du får upp ett steg-för-steg i appen och detta är bara att följa så kommer det bli ett korrekt byte av enhet eller fordonsbyte till en ny bil.

Senaste uppdateringen 2020-12-08

2020-06-23 701 Fredrik Olsson  Administration, App
Totalt 13 Röster: