Hur lägger jag till en användare?

För att skapa en användare så behöver du vara administratör i systemet.
Du gör det genom att klicka på administrationsmodulen, sedan klickar du på fliken användare. Högst upp i högra hörnet har du en orange knapp där det står Lägg till. Klicka på knappen och en ny vy till höger kommer att komma fram.
Skriv användarens E-postadress samt välj vilken rättighet personen ska ha se nedan dom olika rollernas beskrivning. Klicka på spara ändring för att lägga till användaren.

Användaren kommer att få ett mail till sin e-post där det står aktivera konto.
Klicka på aktivera konto och följ instruktionerna.
När användaren har fyllt i all information vi behöver kommer användaren kunna logga in i systemet.

För att ta dig till inloggningssidan söker du på https://login5.telliq.com/Account/Login
Skriv in ditt användarnamn (din e-postadress) och ditt valda lösenord för att logga in.

Vad betyder dom olika användartyperna?

Förare

Kan endast se sin egen bil och har inte rättigheter till administrationsmodulen.

Arbetsledare

Kan endast se körjournalsmodulen och Arbetsledning & karta, har inte rättigheter till administrationsmodulen

Ekonomiansvarig

Kan endast se körjournalsmodulen, arbetsledning och ekonomi & miljö, har inte rättigheter till administrationsmodulen.

Systemadmin

Har rättigheter till allt i systemet.

Senaste uppdateringen 2020-06-30

2020-06-02 583 Victor Hirvelä  Administration, App, Webb
Totalt 7 Röster: